Jennifer Aniston förbluffar i bikini: Tidlös skönhet vid 54.

Man kan bara avundas stjärnans figur.

Vid 54 års ålder överglänser Jennifer Aniston lätt unga skönheter. Stjärnan bevisar än en gång att hon med all rätt anses vara en sexsymbol från TV-serien „Vänner“. Genom åren förblir hon lika vacker och het.

I skådespelarens blogg dök det upp en video från hennes semester, där hon fångades i en bikini med en handduk knuten runt höfterna. Den före detta maken till Hollywoods huvudhunk, Brad Pitt, kompletterade sin look med en stråhatt och solglasögon. Från varje vinkel ser kändisen fantastisk ut. Den blonda visar upp en vältränad kropp utan ett uns av överflödigt fett.

„Fantastisk kropp,“ „Skönhet,“ „Bara wow,“ utropade fansen beundrande när de såg det.

Like this post? Please share to your friends: