„Dramatisk Förvandling“: Skådespelerskan som porträtterade Rizzo i ‚Grease‘ dyker upp igen efter två decennier.

Många människor minns den berömda kärlekshistorien i filmen Grease mellan Danny Zuko och Sandy Olsson. Det var en stor hit för länge sedan och har fortfarande många fans även efter 43 år. Sången, dansen och minnesvärda scener från filmen blev en del av amerikansk kultur.

Grease gjorde Olivia Newton-John och John Travolta kända. Olivia Newton-John sjöng „Hopelessly Devoted to You,“ som var nominerad till en Oscar.

Stockard Channing spelade karaktären Rizzo, den rebelliska tjejen i filmen. Hon var 34 år när hon fick rollen, och nu är hon 79. Nyligen dök hon upp på en pratshow för att prata om sin nya föreställning. Vissa människor blev överraskade av hur hon såg ut på grund av sin ålder.

 

Channing nämnde att det är fantastiskt hur folk fortfarande älskar Grease efter alla dessa år, men hon fann det också lite överväldigande att hantera uppmärksamheten.

Människor på sociala medier gjorde kommentarer om hennes utseende. Vissa trodde att hon hade gjort plastikkirurgi, och andra önskade att kändisar kunde åldras naturligt utan att känna sig pressade att ändra sitt utseende.

Till slut tror vissa att det är okej att åldras värdigt och inte försöka för hårt att se ung ut för evigt. De tycker att kändisar borde omfamna sin ålder och sätta en positiv exempel för andra.

Vad tycker du om hur Stockard Channing ser ut nu? Du kan titta på videon och dela dina tankar i kommentarerna.

https://www.instagram.com/p/3_2ZNpGspc/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3a1703ab-3cf2-4282-9679-3123d2af86a0

 

 

Like this post? Please share to your friends: